Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:46

چلو گوشت گیاهی با هویج | طرز تهیه غذای گیاهی

چلو گوشت گیاهی با هویج | طرز تهیه غذای گیاهی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

 سویای درشت 150 گرم

روغن مایع  به میزان لازم

پیاز خرد كرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  یك دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

هل 10 عدد

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی   2 قاشق سوپخوری

نمك  1 قاشق چایخوری

زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری

هویج متوسط  3 عدد

 

طرز تهیه غذای گیاهی چلو گوشت گیاهی با هویج

سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. حالا در قابلمهی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید. سپس ادویهها، هل و رب گوجهفرنگی را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونهای كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یك پیمانه برسد در آخر، نمك و زعفران را اضافه كنید. حالا هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.

اینك همهی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید. آنگاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می‌باشد.

برچسب ها: طرز تهیه غذای گیاهیغذای چلو گوشت گیاهی با هویجانواع غذای گیاهیغذای گیاهی با هویجغذا با سویاغذای گیاه خواران تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است