Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 01:53

ماهی با سس انار (گرجستان)

ماهی با سس انار (گرجستان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

ماهی قزل آلا یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم گشنیز و پودر سیر به میزان لازم

آب انار 1 پیمانه

رب انار 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

نجمه درویش

ماهی را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کنید.

آن گاه رویش را بپوشاند و بمدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس آب انار و رب انار را در ظرف مناسبی بریزید و بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس اندکی غلیظ شود.

حالا ماهی ها را در سینی فر چربكرده قرار دهيد و به مدت تقریبی  20- 30 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجۀ سانتيگراد بپزيد.

اینک سس انار را روی ماهی بریزید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.

یادآوری

* در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن سس، مقداری پودر گلپر به آن بیفزائید.

* در صورت تمایل میتوانید ماهی را سرخ کنید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه درون سس انار روی حرارت بگذارید تا ماهی بیشتر عطر و طعم سس را به خود بگیرد.

برچسب ها: غذای دریاییپخت ماهیدستور پخت ماهیآشپزباشیشور و شیرینماهی با سس انارآشپزی گرجستانسس انارروش تهیه سس انار تعداد بازديد: 1884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است