Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:32

کوکوی ماهی تن

کوکوی ماهی تن

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

این کوکوها، شام شما را دلپذیر می‌کنند. سس گوجه‌فرنگی با ترکیب مناسب موادی مانند لیمو، زنجبیل و ریحان تهیه شده و عطر و بو می‌گیرد.

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی مکعبی خرد کرده........................ 225 گرم

روغن زیتون.................   1 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده............ 1 عدد

سیر ریز خرد کرده............... 1 حبه

برگ آویشن................... 1 قاشق چایخوری

کنسرو ماهی تن...............  400 گرم

پوست لیمو سنگی رنده کرده.....................  یک دوم

جعفری تازه خرد کرده ................1 قاشق سوپخوری

آرد ساده.............. 2-3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ............. 1 عدد

خرده‌های نان تازه............... 115 گرم

روغن نباتی................. به میزان لازم

نمک و فلفل.................. به میزان لازم

 

 

مواد لازم برای سس فوری گوجه‌فرنگی

 روغن زیتون.....................  2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی کنسروی خرد کرده.............. 400 گرم

سیر له کرده.................... 1 حبه

شکر.................. یک‌دوم قاشق چایخوری

پوست لیمو سنگی رنده کرده.................... یک دوم قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ...................به میزان لازم

 

جدول ارزش غذایی

کالری 638

کربوهیدرات 38 گرم

چربی 40  گرم

پروتئین  35  گرم

قند  5 گرم

چربی اشباع شده 5 گرم

روش‌تهیه

برای تهیه کوکوی ماهی، سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش و نمک، به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی‌ها ترد شوند. چند تکه سیب‌زمینی را نگه دارید و بقیه سیب‌زمینی‌ها را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگ‌های آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیب‌زمینی‌ها را با ماهی تن، پوست لیمو، جعفری و ادویه‌جات به غذا اضافه کنید. مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6-8 قطعه کوکو تقسیم کنید. کوکوها را اول به آرد بزنید، سپس داخل تخم‌مرغ زده شده فرو برده و در آخر با خرده‌های نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله، سس گوجه را تهیه نمایید. روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر، شکر، پوست لیمو، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید و به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند. سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجه‌فرنگی سرو نمایید.

برچسب ها: کوکوطرز تهیهکوکو تن ماهی تعداد بازديد: 340 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است