Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:41

پیتزای میوه

پیتزای میوه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نان اسفنجی گرد (طبق دستور کیک رولت)

خامه فرم‌گرفته....................... ۱۵۰ گرم

موز........................ ۱ عدد

شاه‌توت....................... ۵۰ گرم

توت‌فرنگی .....................۵۰ گرم

کیوی..................... ۱ عدد

پرتقال................ 1 عدد

گیلاس ..................۵۰ گرم

آگار آگار..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

آب جوش ......................یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

ابتدا نان اسفنجی را طبق دستور کیک رولت (در همین شماره) درست کنید (در قالب گرد ۲۸ سانتی‌متری). پس از خنک‌شدن به ۸ قسمت مثلثی تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری خامه بزنید و میوه‌هایی را که اسلایس کرده‌اید روی آن‌ها قرار دهید، سپس آگار آگار را با آب‌جوش حل کرده و با قلم روی میوه‌ها بزنید.

نکته: می‌توانید به جای آگار آگار از ژلاتین حل‌شده هم استفاده کنید.

می‌توانید از هر میوه دیگری که در دسترس می‌باشد استفاده کنید.

برچسب ها: طرز تهیه پیتزاپیتزای میوه تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است