Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:09

چای لاته

چای لاته

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر یک و یک دوم پیمانه (375 میلی لیتر)

 

چوب دارچین 1 تکه

 

دانه فلفل سیاه 5-7 عدد

 

هل 1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

جوز‌هندی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکر قهوه‌ای 3-5 قاشق سوپخوری

 

چای دمکرده 3 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

شیر، چوب دارچین، دانه فلفل، هل، زنجفیل، جوز و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی اجاق بگذارید تا شیر داغ شود.

آن‌گاه شیر را صاف کنید و مقداری از آن را در ظرف دیگری بریزید و با مفتول سیمی هم بزنید تا شیر قدری کف کند. حالا شیر را به چای بیفزائید و برای پذیرائی، در لیوان‌های مناسبی بریزید.

اکنون کف شیر را با قاشق روی نوشیدنی بگذارید. 

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید نوشیدنی را با خامه و سس کارامل بیارائید.

 

برچسب ها: انواع نوشیدنینوشیدنی ادویه ایچای لاتهچای ادویه ایچای معطر تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است