Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:11

شكلات داغ با مارشمالو

شكلات داغ با مارشمالو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پودر كاكائو 5 قاشق سوپخوری

 

سس شكلات 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 3-4 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

مارشمالو 60 گرم

 

بیسكویت كامل گندم، خرد كرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

گریل فر را روشن كنید و سینی فر را از بالا، روی طبقه‌ی دوم قرار دهید. سینی شیرینی‌پزی را نیز روی سینی فر بگذارید.

آن‌گاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر كاكائو، سس شكلات، شكر و نمك را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبه‌ی لیوان‌ها بمالید تا خرده‌های بیسكویت به لبه‌ی لیوان‌ها بچسبد.

اكنون لبه‌ی لیوان‌ها را در خرده بیسكویت بزنید. شكلات داغ را در لیوان‌ها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید.

اینك لیوان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالو‌ها طلائی‌رنگ شوند.

مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آن‌گاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شدند رویشان را با خرده‌های بیسكویت (اضافی) بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: نوشیدنیشیرینی و دسرقنادیشیرینی و شکلاتشیرینی پزیروش تهیه مارشمالوشكلات داغ با مارشمالوشکلات داغ تعداد بازديد: 1638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است