Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 23 تیر 1403 - 12:54

نوشيدني ژله‌اي هندوانه

نوشيدني ژله‌اي هندوانه

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

هندوانه‌ي هسته گرفته و خرد كرده  .............. يك نصفه

پودر ژلاتين...............7 گرم (حدود 2 قاشق چايخوري)

آب سرد60................ ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

نمك ............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

آبليموي تازه ................يك‌و يك‌دوم قاشق چايخوري

هندوانه‌ي خرد كرده براي تزئينبه.................. ميزان لازم

يخ ...............به ميزان لازم

برگ نعنا براي تزئين............... به ميزان لازم

آشپزباشی - سحر سامانی :

 

روش‌تهیه

هندوانه را پوره و صاف كنيد و آبش را بگيريد. (براي تهيه‌ي اين نوشيدني، 3 پيمانه آب هندوانه لازم است). آن‌گاه ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و 5 دقيقه كنار بگذاريد تا به حالت اسفنج درآيد. سپس 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه) از آب هندوانه را همراه با نمك در ظرف كوچكي بريزيد و روي حرارت متوسط بجوشانيد. حالا ژلاتين حلكرده را درون آب هندوانه بريزيد و هم بزنيد تا شفاف شود. اكنون اين محلول را صاف كنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. اينك آبليمو و باقيمانده‌ي آب هندوانه را به آن بيفزائيد و ظرف را روي يخ قرار دهيد. گاهي محلول را هم بزنيد و 15-20 دقيقه صبر كنيد تا قدري ببندد. آن‌گاه نوشيدني را در 4 ليوان مخصوص پذيرائي بريزيد و با تكه‌هاي هندوانه بيارائيد.

 

یادآوری : بهتر است نوشيدني را قبل از مصرف، دست‌كم

2 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد.

برچسب ها: نوشیدنینوشیدنی هندوانهنوشیدنی ژله ای هندوانه تعداد بازديد: 707 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است