Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:56

لازانیا با میگو

لازانیا با میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ورق لازانیا، نیمه‌آماده....................150 گرم

روغن مایع..................3 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه...................2 قاشق سوپ‌خوری

قارچ......................30 گرم

میگو.....................200 گرم

خامه....................200 گرم

نمک و فلفل.....................به مقدار لازم

ریحان....................20 گرم

روش‌تهیه

ورق لازانیا را 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود. روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازچه و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس میگو را اضافه کنید، خامه، نمک، فلفل و ریحان را هم افزوده و با حرارت کم بگذارید مواد به غلظت کافی برسد. مواد را لابه‌لای ورقه لازانیا گذاشته و سپس به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مقداری از میگوی پخته‌شده را هم برای تزیین روی لازانیا بگذارید.

برچسب ها: آموزش آشپزیلازانیاغذای دریاییلازانیا با میگوطرز تهیه لازانیا با میگو تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است