Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:42

كوكتل مكزیكی

كوكتل مكزیكی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

عصاره‌ لیمو 3 قاشق سوپخوری

 

شربت تمشك آبی (بلوبری) 1 لیوان

 

لیموترش تازه 1 حلقه

 

آب لیمو ترش 3 قاشق سوپخوری

 

نعنا برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم سس تمشك آبی

 

پودر میوه‌ی تمشك آبی 4 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 1 پیمانه

آشپزباشی

 

در لیوان بلند، 3 قاشق سوپخوری عصاره‌ لیموترش را بریزید. بعد به آرامی شربت تمشك آبی را بیفزائید. سپس یك حلقه لیموترش با پوست به شربت بیفزائید.

 آن‌گاه آب لیموترش را به آرامی به مواد بیفزائید. حالا آن را با نعنا تزئین نمائید. آن‌گاه با نی نوش‌جان كنید.

روش تهیه‌ی سس تمشك آبی: پودر میوه را با آب جوش مخلوط كنید. صبر كنید تا شربت خنك شود. بعد از صافی رد‌كنید. اكنون شربت قابل استفاده است. مدت نگهداری این سس در یخچال 20 روز می‌باشد.

یادآوری: منظور از پودر میوه همان پودر شربت‌ میوه‌ها است كه در تمامی سوپر ماكت‌ها یافت می‌شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش نوشیدنیانواع کوکتلكوكتل مكزیكیانواع نوشیدینیطرز تهیه كوكتل مكزیكیدستور كوكتل مكزیكی تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است