Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:45

نوشیدنی پائیزه

نوشیدنی پائیزه

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

اسفرزه 1 قاشق چایخوری

 

تخم شربتی 1قاشق چایخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب به   یك دوم پیمانه

 

زنجفیل تازه و رنده‌كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

عرق بید مشك یك چهارم پیمانه

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا اسفرزه و تخم شربتی را ریگ‌شور كنید و داخل ظرفی بریزید.

بعد آویشن را - كه در نصف لیوان آب جوشیده، به مدت 20 دقیقه دم كرده‌اید- گرم روی آن بریزید.

سپس شكر را بیفزائید و درنهایت، آب به، زنجفیل و عرق بید مشك را اضافه‌كنید و آن را میل نمائید.

 

برچسب ها: نوشیدنی خانگیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنیروش تهیه نوشیدنیآشپزباشیدستور نوشیدنینوشیدنی پائیزه تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است