Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:54

کارشناس شیرینی پزی: خانم افسانه ظروفی

کارشناس شیرینی پزی: خانم افسانه ظروفی

بانو افسانه ظروفی از کارشناسان مجرب رشته قنادی و شیرینی پزی می باشد که قریب سه دهه در این رشته فعالیت دارند، وی علاوه بر آموزش صدها کار آموز در این رشته، بعنوان سردبیر نشریه آشپزباشی نقش موثری در فرهنگ سازی و فراگیری این هنر به عهده دارند. 

خانم ظروفی همچنین با حضور مستمر خود در برنامه های تلویزیونی و آموزش شیوه هایی بدیع و نو در امر پخت شیرینی، نان و کیک به چهره ای شناخته شده و سرآمد در بین بانوان ایرانی علاقه مند به رشته قنادی مبدل شده است.

 

نظرات

  • سلام به استاد نازنینم که برام به اندازه ی گنج با ارزشن.
    دلم برای شما و آموزشهای منحصر به فردتون تنگ شده خوشحالم که جایی هست که میتونم از این همه دستور ناب و طلایی شما بهره ببرم.
    برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی، شادی و موفقیت روزافزون دارم
    با احترام
    وحیده غفاری
    • سلام خانم غفاری عزیز؛ از لطف و محبت‌های بی‌دریغ شما صمیمانه سپاسگزارم. در پناه خداوند، بهترین‌ها را برای شما و خانواده محترم‌تان آرزومندم.
  • فرشته تميزي
    شنبه 31 تیر 1396 - 13:09
    سلام
    وقتتون بخير
    آموزش حضوري هم دارين؟
  • سلام وقت بخیر.میشه لطفا در مورد روش درست کردن گل رز با سیب من را راهنمایی بفرمایید؟ می خوام بدونم وقتی سیب را نازک و نیم دایره برش دادم با چه روشی برشها را نرم کنید تا قابلیت رول کردن پیدا کنند؟ باید پخته شوند؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  • سلام. خانم ظروفی عزیز من اینستاگرام ندارم. اگر آموزشگاه دارید من تمایل به شرکت در کلاس های شما را دارم.
  • سلام روز بخیر
    با تشکر از اطلاعات بسیار عالی که در وب سایت هست و همینطور اینستاگرام تون
    یک سوال داشتم
    اگر مقدار دستورهای شیرینی که داده شده رو بخوایم زیاد کنیم فرمول محاسبه خاصی داره یا به صورت نرمال دو یا سه برابر کنیم همه مواد رو ؟؟
    بیشتر مدنظر من شیرینی های خشک و کوچک هست نه کیک ها
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت‌بخیر. توصیه می‌شود که مقدار هر رسپی را چند برابر نکنید! به جای چند برابر کردن دستور بهتر است هر دستور واحد را چند بار درست کنید تا نتیجه بهتری حاصل شود. موفق باشید!
  • سلام روزتون بخیر.میشه لطفا آموزش کیک شیفون مناسب کیک تولد رو برای قالب25سانتی آموزش بدید؟
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت‌خوش. به درخواست شما رسیدگی خواهد شد و پیشنهادتان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
  • سلام خسته نباشید.اگر امکان داره لطفا طرز تهیه ی حلوای نثار رو بفرمایید.با تشکر
  • سلام من بدنبال کلاسهای حضوری ایشان هستم .کلا آموزش حضوری دا رند یا نه؟
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت بخیر. لطفا برای اطلاع از برنامه کلاس ها به پیج اینستاگرام مراجعه کنید:
      afsaneh_zoroofi
  • باعرض سلام خدمت سرکار خانم ظروفی عزیز من از مشهد مقدس خدمتتون پیام میدم خواستم بابت آموزش های خوب و کامل شما تشکر کنم ان شاءالله هر جا هستید سلامت و موفق باشید . در ضمن من چطوری می تونم از کلاس های شما استفاده کنم؟ آیا مشهد هم کلاس برگزار می کنید؟
  • با عرض سلام خدمت خانم ظروفي عزيز ميخواستم بدونم شما بعد از گذروندن دوره هاي شيريني پزي مدرك فني حرفه اي هم ميديد؟

ارسال نظر