Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:07

به این دلیل کلم بروکلی را آب‌پز نکنید

به این دلیل کلم بروکلی را آب‌پز نکنید

کلم بروکلی سرشار از ویتامین‌های مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان است، ترکیباتی که انسان برای سلامتی به شدت به آن‌ها نیاز دارد پس دانستن بهترین روش پخت این سبزی اهمیت دارد.


 کلم بروکلی را آب پز نکنید، چون خواص آن را فراری می‌دهید. کلم بروکلی به عنوان یکی از سبزیجات پر خاصیت در لیست توصیه‌های مهم متخصصان تغذیه قرار دارد این نوع کلم منبع غنی ویتامین‌های گروه A,B است و برای دارا بودن آنتی اکسیدان بالا بایستی در پخت آن دقت بیشتری داشته باشیم.

اگر توجه کرده باشید هنگام آبپز کردن کلم بروکلی آب داخل ظرف سبز رنگ می‌شود که این تغییر رنگ در حقیقت به دلیل آزاد شدن و یا بهتر است بگوییم از بین رفتن خواص بروکلی است که به واسطه آن ویتامین‌ها و خواص موجود در بروکلی را به طور شناور در آب مشاهده می‌کنید.

به دلیل خاصیت فوق العاده و آنتی اکسیدان بالای کلم بروکلی کارشناسان با امتحان روش‌های مختلف بهترین راه را برای پخت و استفاده از کلمه بروکلی معرفی و بار‌ها تاکید شد که این سبزی پرخاصیت را آب پز مصرف نکنید چرا که بهترین روش پخت و استفاده از کلم بروکلی روش بخارپز است.

زمان پخت این سبزی حتی به حالت بخارپز نیز نباید بیش از چند دقیقه باشد چراکه آنتی اکسیدان موجود در آن تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

 
 قبل استفاده از بوکلی را خوب با آب بشویید و برگ‌ها و ساقه‌های سفت آن را جدا کنید و ساقه‌های نازک و گل‌های کوچک آن را خرد کرده و استفاده کنید.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟