Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:15

بهترين روش سرخ كردن سیب زمینی

بهترين روش سرخ كردن سیب زمینی

سیب‌زمینی‌های مرغوب را برای سرخ كردن انتخاب كنید و قبل از پوست كندن آن را خوب بشوئید. سپس پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به شكل مورد نظر خرد كنید و در آب سرد قرار دهید تا نشاسته‌اش جدا شود.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی‌های مرغوب را برای سرخ كردن انتخاب كنید و قبل از پوست كندن آن را خوب بشوئید.

سپس پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به شكل مورد نظر خرد كنید و در آب سرد قرار دهید تا نشاسته‌اش جدا شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را در صافی بریزید و روی هوله‌ی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.

حالا سیب‌زمینی‌ها را در روغن داغ فراوان بریزید، قدری نمك بزنید و صبر كنید تا اندكی برشته شود.

اینك آن را  به آرامی هم بزنید ولی مراقب باشید كه سیب‌زمینی‌ها خرد نشوند و به هم نچسبند!

حال سیب‌زمینی‌های سرخكرده را در صافی بریزید تا روغن اضافیشان گرفته شود.

اگر بخواهید سیب‌زمینی را به عنوان دورچین غذا زودتر آماده و سرخ كنید؛ می‌توانید هنگام پذیرائی یك بار دیگر آن را در كمی روغن سرخ كنید تا طراوت و تازگی بیش‌تری پیدا كند.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟