Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 02:19

ايده‌های زيبا برای آراستن سیب زمینی

ايده‌های زيبا برای آراستن سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. چنانچه پوره آبدار بود، آن را در سینی بریزید و پهن كنید و ده دقیقه در فر داغ قرار دهید تا آبش تبخیر شود. همینكه پوره‌ی سیب‌زمینی خنك شد، زرده‌های تخم‌مرغ، جوز هندی و نمك را به آن بیفزائید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

سیب‌زمینی مرغوب 1 كیلوگرم

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

جوزهندی رنده كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك 1 قاشق چایخوری

پودر سوخاری به میزان لازم

پرك بادام به میزان لازم

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم 

روش تهیه 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. چنانچه پوره آبدار بود، آن را در سینی بریزید و پهن كنید و ده دقیقه در فر داغ قرار دهید تا آبش تبخیر شود.

همینكه پوره‌ی سیب‌زمینی خنك شد، زرده‌های تخم‌مرغ، جوز هندی و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار قدری از این مایه بردارید و مانند تصویر به شكل‌های مختلف در آورید.

سپس آنها را در پودر سوخاری یا پرك بادام بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

یادآوری‌1: می‌توانید تعدادی پفك را در پودر كنید و با پودر سوخاری مخلوط سازید تا سیب‌زمینی‌ها خوش‌رنگ‌تر شوند و یا مایه را به شكل دایره‌های گردی به قطر 10 سانتیمتر در آورید و در روغن سرخ كنید.

یادآوری‌2: برای تهیه‌ی سیب‌زمینی مكعبی شكل، از سیب‌زمینی‌های درشت استفاده كنید و مربعی به اندازه‌ی 4 سانتیمتر از وسط سیب‌زمینی فراهم سازید.

سپس با كارد تیز از هر طرف شكافی به عمق 1 سانتیمتر ایجاد كنید و قسمت‌های بریده شده را (مطابق شكل) جدا نمائید.

حالا مكعب‌های سیب‌زمینی را بخارپز كنید و یا در روغن فراوان سرخ نمائید.

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟