Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 20:20

ایده های میوه آرایی با طالبی

ایده های میوه آرایی با طالبی

طالبی سفت و مناسبی را بردارید و با وسیله‌ی مخصوص برش‌هائی به شكل هفت و هشت رویش ایجاد كنید. به گونه‌ای كه طالبی به دو قسمت مساوی تقسیم شود حال تخمه‌های داخل طالبی را درآورید و میوه‌ی دلخواهتان را درون طالبی بریزید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سرطالبی سفت و مناسبی را ببرید و تخمه‌هایشان را درآورید و درون طالبی را با میوه‌های دلخواه پر كنید.

اینك یك سیخ چوبی برداید و مقداری میوه در آن فرو كنید. سپس به كمك این سیخ سر طالبی را به بدنه‌ی آن وصل كنید.

طالبی سفت و مناسبی را بردارید و با وسیله‌ی مخصوص برش‌هائی به شكل هفت و هشت رویش ایجاد كنید.

به گونه‌ای كه طالبی به دو قسمت مساوی تقسیم شود حال تخمه‌های داخل طالبی را درآورید و میوه‌ی دلخواهتان را درون طالبی بریزید.

طالبی را مانند شكل ببرید و با قاشق مخصوص توپ‌هائی از آن درآورید و درون طالبی بریزید و با میوه و ژله بیارائید.

طالبی سفت و مناسبی را بردارید. سر طالبی را به قطر 4 سانتیمتر ببرید و درون آن را با قاشق خالی كنید و كاملا تمیز نمائید.

حالا درونش را با ژله پر كنید و قسمت بریده شده را رویش بگذارید.

طالبی را در ظرفی ثابت نگه دارید و به مدت یك شب در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

اینك طالبی را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

 

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟