Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:54

آراستن میوه

آراستن میوه

قسمتی از پوست موز را با چاقوی تیز، به گونه‌ای برش دهید كه جدا نشود! آن‌گاه پوست جدا كرده‌ی موز را مطابق شكل در خلال دندان فرو ببرید و با توت‌فرنگی بیارائید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قسمتی از پوست موز را با چاقوی تیز، به گونه‌ای برش دهید كه جدا نشود!

آن‌گاه پوست جدا كرده‌ی موز را مطابق شكل در خلال دندان فرو ببرید و با توت‌فرنگی بیارائید.

سپس روی موز را با میوه‌هائی نظیر كیوی، موز، گیلاس و توت‌فرنگی بپوشانید.

همچنین می‌توانید كیوی را از درازا نصف كنید و لبه‌اش را به شكل زیكزاك ببرید و با توت‌فرنگی بیارائید.

پیشنهاد دیگر این است كه موز را حلقه‌حلقه كنید و مطابق شكل با گیلاس یا توت‌فرنگی تزئین كنید.

 

نظر شما در مورد این غذا چیست؟