Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:54

تزیین طالبی | تزیین طالبی برای میز دسر

تزیین طالبی | تزیین طالبی برای میز دسر

برای اینكار به یك طالبی سفت و گرد نیاز دارید. ابتدا دور قسمت بالای طالبی را یك گلبرگ كم عمق به شكل بیضی نوك تیز درآورید. برش اول گلبرگ از سمت راست و قرینه آن، از سمت چپ انجام شود تا وسط گلبرگ به حالت گودی ملایمی درآید.

تحریریه آشپزباشی

 

 تزیین طالبی

برای تزیین طالبی به یك طالبی سفت و گرد نیاز دارید. ابتدا دور قسمت بالای طالبی را یك گلبرگ كم عمق به شكل بیضی نوك تیز درآورید. برش اول گلبرگ از سمت راست و قرینه آن، از سمت چپ انجام شود تا وسط گلبرگ به حالت گودی ملایمی درآید. ‌آن‌گاه به فاصله چند میلیمتر، گلبرگ‌های بعدی را ایجاد كنید؛ به‌گونه‌ای كه همه گلبرگ‌ها یك اندازه باشد. سپس مطابق گلبرگ‌های دور اول، برش‌ها را در بین گلبرگ‌های دور دوم ایجاد كنید. در دور سوم، برش‌ها را به صورت نیم‌دایره ایجاد كنید و با ایجاد مرز جداساز، قسمت‌های اضافی را جدا نمائید. حالا قسمت حكاكی شده را از كل طالبی جدا كنید و داخل قسمت پائین طالبی را به وسیله اسكوپ، به صورت توپ درآورید.

نظر شما در مورد این غذا چیست؟