Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 19:31

KARSHENAS

  • شیرین پلوچهارشنبه 19 خرداد 1395 - 15:08

    یکی از کاربران سایت این سوال را پرسیده‌اند:  با سلام. چرا هیچ شیرینی در دستور غذاى شيرين پلو نيست؟ پاسخ اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی: با سلام؛ شیرین‌پلو یا هویج‌پلو منظور کمی شیرین بودن پلو می‌باشد که این شیرینی را در هویج و خلال نارنج که به‌صورت مربا تهیه شده استفاده...

  • شکلاتچهارشنبه 19 خرداد 1395 - 15:02

    یکی از کاربران سایت این سوال را پرسیده‌اند: خانم ظروفی، سلام. خدا قوت. میشه لطفا دستور یک شکلات را به من بدید که با شکلات تخته‌ای نباشه و بتونم به صورت مایع درست کنم برای روی کیک و البته تو یخچال ببنده و مثل شکلات تخته‌ای بشه؟ من عاشق شکلاتم. ممنون میشم جوابمو بدید. پاسخ...

  • پیام تشکرچهارشنبه 19 خرداد 1395 - 14:50

    یکی از کاربران سایت گفته‌اند: با سلام به استاد خوب و هنرمند سر کار خانم ظروفی کارهای ایشون همیشه عالی و بی نقص است من هیچ وقت سعادت نداشتم شاگرد ایشون باشم ولی هر جایی که رسپی های ایشون بوده و من استفاده کردم عالی بوده. براشون آرزوی سلامتی دارم پاسخ افسانه ظروفی؛ کارشناس...

  • صفحات سیلیکونیچهارشنبه 19 خرداد 1395 - 14:44

    یکی از کاربران سایت این سوال را پرسیده‌اند:   سلام با تشکر از سرکار خانم ظروفی؛ اگر بخواهیم رلیف مت را داخل سینی شیرینی پزی قرار دهیم ترتیب کار به چه صورت است؟ آیا نیازی به چرب کردن رلیف مت هست؟ آیا این مواد فانتزی باید پخت اولیه داشته باشد؟ بعد مواد رولت را روی آن بریزیم؟ از...

  • جنس قالبچهارشنبه 19 خرداد 1395 - 14:28

    یکی از کاربران سایت این سوال را پرسیده‌اند:  سلام قالب باید از چه جنسی باشد؟ چرا کیک من اسفنجی نمیشه و خیلی فشرده است؟ تشکر . پاسخ افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، قالب‌های مخصوص کیک را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. کیک هویج و آناناس، کیک اسفنجی...