Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 22:11

پیاز شکم پر سوخاری

78 0

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  : 450 گرم
نمک : 1 قاشق سوپ اخوری
فلفل : نصف قاشق سوپ خوری
پودر پیاز : 1 قاشق سوپ خوری
پیاز : 2 عدد بزرگ
پنیر چدار : به مقدار لازم
آرد سفید، پودر سوخاری درشت : به مقدار لازم
تخم مرغ : 4 عدد
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

نمک، فلفل و پودر پیاز را با گوشت چرخ کرد کامل مخلوط کنید.
پیاز را کامل پوس کنده و حلقه حلقه کنید.
مقداری از گوشت را درون حلقه پیاز قرار داده و مقداری آن را گود کنید.
یک برش کوچک از پنیر چدار را درون آن قرار داده و مجدد گوشت را روی آن قرار داده و صاف کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل هم بزنید.
پیاز پر شده با گوشت را ابتدا درون آرد سفید، سپس درون تخم مرغ، سپس درون آرد سوخاری، مجدد درون تخم مرغ و در آخر برای بار دوم درون آرد سوخاری قرار داده و درون روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن پیازها را درون دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

برچسب ها: پیاز سوخاری، پیش غذا، پیاز تعداد بازديد: 78 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر