Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 14:04

فوت و فن چلو گوشت رستورانی

فوت و فن چلو گوشت رستورانی

چلو گوشت یکی از غذا های سنتی و بسیار محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی می باشد که از گوشت قرمز برای تهیه این غذا استفاده می شود.

چلو گوشت یکی از غذا های سنتی و بسیار محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی می باشد که از گوشت قرمز برای تهیه این غذا استفاده می شود.

شما می توانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی برای پخت این چلو خوشمزه و لذیذ استفاده کنید. این غذا بیشتر با چلو ساده و زعفرانی تهیه می شود ولی می توانید با باقالی پلو نیز آن را سرو کنید که هر دو صورت خوشمهز می باشد. معروف ترین و محبوب ترین چلو گوشت در ایران مربوط به رستوران پسران کریم می باشد که یک رستورانی سنتی در مشهد است و طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و شما می توانید این بار به همان روش در خانه یک چلو گوشت خوشمزه تهیه کنید.

فوت و فن های چلو گوشت خوشمزه

در تهیه و پخت گوشت در این غذا باید از پیاز فراوان و خلالی شده استفاده کنید تا طعم و مزه فوق العاده ای داشته باشد و گوشت و پیاز را به صورت لایه ی روی هم بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب اضافه نکنید.

استفاده از چوب دارچین طعم گوشت را فوق العاده خوشمزه می کند و بعد از پخت کامل از گوشت خارج کنید.

زعفران چلو گوشت را باید کم کم طی چند مرحله اضافه کنید تا عطر و رنگ آن بهتر شود.

اگر زمان کافی برای پخت گوشت ندارید می توانید از زودپز استفاده کنید.

پخت کامل گوشت حداقل ۴ ساعت زمان می خواهد.

در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.

زیاد تفت دادن گوشت باعث سفت شدن آن می شود.

افزودن رب به چلو گوشت اختیاری می باشد و می توانید حذف کنید(در صورتی که می خواهید چلو گوشت خود را با رب گوجه فرنگی درست کنید رب گوجه فرنگی را پس از تفت دادن گوشت به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به طور کامل سرخ شود).

از سیر بوته ای برای پخت چلو گوشت استفاده کنید و سیر را با پوشت شسته و داخل گوشت قرار دهید و بعد از پخت سرو کنید.

در انتها کمی از آبلیمو ترش تازه استفاده کنید تا گوشت خوشمزه تر شود.

حتما آب جوش روی گوشت بریزید وگرنه آب سرد باعث دیر پز شدن گوشت می شود.

فوت و فن چلو گوشت خوشمزه و رستورانی در خانه

ترفند های خوشمزه تر شدن چلو گوشت در خانه

برگ بو برای گرفتن بوی گوشت عالی می باشد و بهتر است استفاده کنید.

اگر خواستید چلو گوشت را زعفرانی تهیه کنید باید رب حذف کنید و در مصرف زعفران دست و دلباز باشید و هویج را در نوع زعفرانی باید حذف کنید.

برای عطر بیشتر از کمی گلاب در انتها استفاده کنید.

در این غذا حتما باید روی برنج زرشک تفت خورده ریخته شود.

استفاده از چوب دارچین باعث تیره تر شدن رنگ چلو گوشت می شود.

ادویه مخصوص چلو گوشت
فلفل سیاه، زیره سیاه، زردچوبه، چوب دارچین، برگ بو از ادویه های مهم تهیه چلو گوشت می باشد و بعد از پخت باید برگ بو و چوب دارچین خارج شود.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟