Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 03:29

بایدها و نبایدهای استفاده از ظروف استیل

بایدها و نبایدهای استفاده از ظروف استیل

تغذیه سالم تنها مربوط به کیفیت غذا و نحوه صرف آن نیست و به طرز طبخ آن‌هم بستگی دارد. لوازم آشپزخانه به‌ویژه ظروف پخت‌وپز، از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

تغذیه سالم تنها مربوط به کیفیت غذا و نحوه صرف آن نیست و به طرز طبخ آن‌هم بستگی دارد. لوازم آشپزخانه به‌ویژه ظروف پخت‌وپز، از اهمیت زیادی برخوردار هستند. قبل از استفاده از ظروف استیل جدید خود، دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌های زیر را بخوانید و به کار بگیرید.

 

مراقبت و تمیز کردن ظروف استیل

  ظروف پخت‌وپز را قبل از اولین استفاده، با شوینده و آب داغ بشویید، آب بکشید و با دستمال خشک‌کنید.

  ظروف آشپزی استیل خود را پس از پخت غذا در آب قرار داده و سپس با شوینده بشویید و آب بکشید، سپس با استفاده از یک پارچه آبگیر، خشک‌کنید. این کار باعث می‌شود ظاهر آن‌ها زیبا باقی بماند. می‌توانید این ظروف را با استفاده از یک شوینده مناسب به ماشین ظرف‌شویی هم‌بسپارید، اما فراموش نکنید برای حفظ درخشندگی، آن‌ها را با دستمال پارچه‌ای پاک‌کنید.

  حتی استفاده معمول و روزمره هم می‌تواند باعث ایجاد خراش‌های جزئی در ظرف شما شوند، اما این خراش‌های کوچک روی عملکرد قابلمه یا ماهیتابه شما تأثیری نمی‌گذارند.

  از اسفنج‌های ظرف‌شویی خشن و شوینده‌های خیلی قوی برای شستن ظروف استیل استفاده نکنید.

  می‌توانید ظرف‌های استیل را هرچند وقت یک‌بار با استفاده از مواد مخصوص برق بیندازید.

  بهتر است برای هم زدن غذا از قاشق‌هایی استفاده کنید که به ظرف شما آسیب نمی‌رسانند، می‌توانید برای ظروف استیل، قاشق‌های فلزی هم به کار ببرید اما از چاقو و همزن‌های الکتریکی استفاده نکنید.

 

 نکات آشپزی با ظروف استیل

  برای جلوگیری از چسبیدن غذا به ظرف، مقدار کمی روغن یا کره به تابه سرد اضافه کنید و یک تا دو دقیقه قبل از ریختن مواد غذایی، اجازه دهید ظرف با حرارت ملایم داغ شود.

  مطمئن شوید که سطحی که روی آن آشپزی می‌کنید، تراز باشد. گاز و فری که سطح آن بالا و پایین باشد، باعث می‌شود روغن در بخشی از ظرف جمع شود و بخشی از ظرف بی روغن بماند. درنتیجه تمام سطح ظرف به‌خوبی پوشش ندارد، بخشی از غذا به‌درستی پخته نمی‌شود و کیفیت غذا پایین می‌آید.

  بعد از هر بار استفاده، ماهیتابه را به‌خوبی بشویید و تمیز کنید. اگر مواد غذایی به ماهیتابه چسبیده باشند و دوباره به آن حرارت دهید، می‌توانند باعث تغییر رنگ ظرف شوند.

   چسبندگی می‌تواند به علت داغ شدن بیش‌ازحد ظرف ایجاد شود، وقتی روغن درون ظرف شروع به دود کردن می‌کند، یعنی حرارت بیش‌ازحد زیاد بوده است.

  برای جلوگیری از این‌که نمک به ظرف آسیب رساند، نمک را بعد از این‌که غذا شروع به پختن کردید یا بعد از این‌که مایعات شروع به جوشیدن کردند، به آن‌ها اضافه کنید. نمک روی عملکرد آشپزی تأثیری ندارد اما می‌تواند زیبایی ظروف استیل را تحت تأثیر قرار دهد.

  غذاهایی حاوی چاشنی نمک را درون ظروف استیل ذخیره نکنید.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟