Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 11:53

راز خوشمزه شدن سوپ جو

راز خوشمزه شدن سوپ جو

برای پخت سوپ‌ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه‌تر شود.

برای پخت سوپ‌ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه‌تر شود.

یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ‌ها استفاده از عصاره‌های مرغ و گوشت در آن‌ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آب‌لیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی باهم بپزند.

برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جاافتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

بهتر است از مواد تازه استفاده کنید بااین‌حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ‌زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می‌آید را با قاشق بردارید.

سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.

در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذا ساز بریزید و پوره‌کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط‌کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

افزودن خامه هم می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

سوپ جو را می‌توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت‌زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحاً از جوی پرک استفاده کنید که سریع‌تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتن آن‌هم کم است.

لازم نیست پیاز و سیب را خردکنید. آن‌ها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به‌طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به‌این‌ترتیب هم به مرغ طعم داده‌اند و هم تکه‌های ریز آن‌ها در ظرف باقی نمی‌ماند.

 

مواد لازم

جو پوست‌کنده ................1 لیوان

هویج بزرگ................... 1 عدد

عصاره مرغ................. 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی.................2 قاشق غذاخوری

پیاز..................1 عدد

نمک و زردچوبه................. به مقدار لازم

کرفس + جعفری..................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

برای پخت سوپ جو، می‌توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم‌پز شد هویج را نگینی خردکنید و به آن اضافه کنید.  پیاز را خردکرده و سرخ‌کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپتان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خردشده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپتان جا بیفتد. اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خردکرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغزپخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید باهم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آب‌لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.  اگر می‌خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و ... را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می‌شوند.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟