Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:36

قهوه مكزيكي

قهوه مكزيكي

سس شكلات، خامه، دارچين، شكر و جوز هندي را در ظرف مناسبي بريزيد و قدري با همزن دستي هم بزنيد. آن‌گاه قهوه‌ي داغ را به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد.

مواد لازم براي 4 نفر

سس شكلات.................. 2 قاشق سوپخوري (30 ميلي‌ليتر)

خامه‌ي صبحانه.................  120 ميلي‌ليتر (حدود يك‌دوم پيمانه)

دارچين................  يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكر قهوه‌اي................ 2 قاشق سوپخوري (30 گرم)

جوز هندي رنده كرده................ 1 پينچ

قهوه‌ي دمكرده‌ي غليظ...............  475 ميلي‌ليتر (حدود 2 پيمانه)

خامه‌ي فرم گرفته براي تزئين........... به ميزان لازم

دارچين براي تزئين............... به ميزان لازم

 

سس شكلات، خامه، دارچين، شكر و جوز هندي را در ظرف مناسبي بريزيد و قدري با همزن دستي هم بزنيد. آن‌گاه قهوه‌ي داغ را به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد. حالا قهوه‌ي مكزيكي را در چهار فنجان مناسب پذيرائي بريزيد و با خامه‌ي فرم گرفته و دارچين بيارائيد و ميل كنيد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟