Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 17:34

كافـه اولا

كافـه اولا

آب، شكر قهوه‌اي، ملاس، دارچين و باديان را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بجوشانيد. پيوسته آن را هم بزنيد تا شكر و ملاس حل شود و شربت معطري به دست آيد. آن‌گاه قهوه را به اين شربت بيفزائيد و از روي حرارت برداريد.

مواد لازم براي 4 نفر

آب...............  1 ليتر (4 پيمانه)

شكر قهوه‌اي تيره ................150 گرم (دو سوم پيمانه)

ملاس سياه يا شيره‌ي خرما...............  1 قاشق چايخوري

چوب دارچين.............. 1 تكه‌اي كوچك

باديان ستاره‌اي شكل            ...............  در صورت دلخواه

قهوه‌ي اسپرسو، دانه درشت.....................  50 گرم (9 قاشق سوپخوري)

 

آب، شكر قهوه‌اي، ملاس، دارچين و باديان را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بجوشانيد. پيوسته آن را هم بزنيد تا شكر و ملاس حل شود و شربت معطري به دست آيد. آن‌گاه قهوه را به اين شربت بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. رويش را بپوشانيد و 5 دقيقه كنار بگذاريد. حالا قهو‌ه‌ي فراهم كرده را صاف كنيد و در فنجان‌هاي مناسب پذيرائي بريزيد و همچنان كه گرم است ميل كنيد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟