Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:49

چند نکته جالب درباره پوست کندن پياز

چند نکته  جالب درباره پوست کندن پياز

پوست‌ کندن‌ پياز کار بسيار دشواري‌ است‌به‌طوري‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌کنند و حاضر به‌پوست‌ کندن‌ پياز پوست‌ کندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌توجه‌کنيد.

پوست‌ کندن‌ پياز کار بسيار دشواري‌ است‌به‌طوري‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌کنند و حاضر به‌پوست‌ کندن‌ پياز پوست‌ کندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌توجه‌کنيد.

 قسمت‌ ريشه‌ پياز را نگيريد و از سر پياز آن‌را ريز کنيد.

 پياز را در يخچال‌ قرار دهيد و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ريز کنيد.

 به‌ هنگام‌ خردکردن‌ پياز، دهان‌ خود راببنديد.

 پياز را هنگام‌ پوست‌ کندن‌ زير شير آب‌سرد بگيريد.

 پيازهاي‌ خيلي‌ تند را يک‌ ساعت‌ در آب‌سرد خيس‌ کنيد، پياز شيرين‌ مي‌شود.

 از مصرف‌ پياز بريده‌ شده‌ خودداري‌ کنيد،زيرا جاذب‌ ميکروب‌ است‌ مگر اينکه‌ روي‌ نيمه‌باقي‌مانده‌ کمي‌ کره‌ يا روغن‌ بماليد که‌ هم‌ مدت‌بيشتري‌ تازه‌ مي‌ماند و هم‌ ميکروب‌ موجود در هوارا به‌ خود جذب‌ نخواهد کرد. پس‌ با اين‌ روش‌ها،ديگر موقع‌ پوست‌ کندن‌ پياز احساس‌ سوزش‌ درچشم‌هايتان‌ نمي‌کنيد.

نظر شما درباره این مقاله چیست؟