Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 02:16

فست فود ممنوع!

فست فود ممنوع!

غذاهایی که می‌خوریم اثر مستقیم روی پوست، مو و ناخن‌ها می‌گذارند و بروز جوش یکی از عوارض مصرف زیاد فست‌فودها است که در نوجوانان تشدید می‌شود و حتی باعث بروز ناراحتی‌های روحی در آنها می‌شود.

برخی از عوارض و آسیب‌های ناشی از خوردن فست‌فودها و غذاهای آماده برای کودکان شامل آسیب‌دیدگی سلامت روحی، کاهش سطح انرژی برای تمرکز کردن، کمبود مواد مغذی در بدن، چاقی، بیماری‌های تنفسی، دیابت، مشکلات و مسائل مربوط به حافظه و ... می‌باشد.

این روزها خوردن فست‌فودها بخش عادی و نرمال زندگی ما شده است و حتی در برخی از خانواده‌ها آن را یک برنامه غذایی سالم می‌دانند.

والدینی هستند که به نظرشان غذاهای فست‌فودی بسیار عادی و نرمال هستند و احتمالاً از عوارض ناشی از خوردن آنها بی‌خبرند. به طور کلی کودکانی که به مقدار زیاد از فست‌فود استفاده می‌کنند، چربی، نمک و نوشابه‌های کربناته را بیشتر دریافت می‌نمایند.

در عوض ویتامین‌های A و C، سبزیجات و میوه‌ها را به مقدار کمتر دریافت می‌کنند. رژیم غذایی پر از نمک، چربی و قند باعث افزایش چاقی، افزایش تپش قلب و افزایش استرس و اضطراب می‌شود.

چاقی

با توجه به تحقیقات گروهی از دانشمندان آمریکایی روی دانش‌آموزان، حدود 16 تا 33 درصد از آنان دچار چاقی هستند.

چاقی در اثر مصرف کالری مازاد بر نیاز در بدن ایجاد می‌شود. غذاهای فست فودی سرشار از کالری و چربی هستند و باعث چاقی می‌شوند.

یک برگر معمولی حدود 670 کیلو کالری و 39 گرم چربی دارد، که هر دو رقم بسیار بالا است و اگر کودکی یک برگر بخورد باید در طول روز بسیاری از کالری‌های دریافتی قبلی‌اش را کاهش دهد. 

مشکلات رفتاری و اخلاقی

خوردن غذاهایی که آنتی‌اکسیدان بالا دارند مثل میوه‌ها، سبزیجات و چربی‌های سالم باعث بالا رفتن سطح انرژی آنها و بهبود رفتار و خلق و خوی‌شان می‌شود.

بهبود خلق و خو و عملکرد بهتر و بالا رفتن سطح انرژی همگی وابسته به عملکرد مثبت و سالم مغز است.

مصرف غذاهای فست‌فودی آن‌ها را در معرض ابتلا به افسردگی قرار می‌دهد و علاوه بر آن چاقی که خود عامل دیگری برای دوری کودک از جمع و انزواطلبی است را در پی دارد.

کاهش احترام به نفس، افزایش نگرانی و دلهره، احساس ناامیدی و افسردگی با مصرف زیاد غذاهای فست‌فودی بیشتر می‌شود.

عملکرد ضعیف تحصیلی

یکی دیگر از عوارض خوردن زیاد فست‌فودها، کاهش توانایی کودکان در درس و فعالیت‌های تحصیلی‌شان است.

طبق تحقیقات به عمل آمده، مصرف غذاهای فست‌فودی، باعث می‌شود که عملکرد کودکان مخصوصاً در درس ریاضی کاهش یابد.

برای جلوگیری از این وضعیت، ‌کودک خود را تشویق کنید که میوه و سبزی بیشتری بخورد و با کمی تغییر در برنامه غذایی‌اش عملکرد مغزی او را بهبود ببخشید.

اثر مصرف فست‌فودها بر روی پوست

غذاهایی که می‌خوریم اثر مستقیم روی پوست، مو و ناخن‌ها می‌گذارند و بروز جوش یکی از عوارض مصرف زیاد فست‌فودها است که در نوجوانان تشدید می‌شود و حتی باعث بروز ناراحتی‌های روحی در آنها می‌شود.

کودکان نیز همچون بزرگ‌ترها در معرض بروز مشکلات پوستی هستند که در اثر نداشتن تغذیه مناسب و سالم به وجود می‌آید.

خارش و التهاب پوست و اگزما می‌تواند در اثر مصرف فست‌فودها در کودکان بروز کند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟