Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:37

دمنوش زعفران

دمنوش زعفران

كمی زعفران را درون 3-2 لیوان آب‌جوش ریخته و بگذارید دم بكشد تا زرد و شفاف شود. برای تهیه دمنوش كافیست گیاه را در آب جوشیده به مدت 15 دقیقه روی بخار آب قرار دهیم.

در زمستان افسردگی و بیحالی فصلی در اكثر موارد به سراغ ما می‌آید با مصرف هفته‌ای 1 الی 2 بار از این دمنوش شادی و نشاط به شما باز می‌گردد ضمن اینكه زعفران خواص بیشماری دارد از جمله اینكه حاوی آنتی‌اكسیدان مقوی قلب بوده و به تقویت حافظه و یادگیری نیز كمك می‌كند پس سریع‌‌تر آن را تهیه و نوش‌جان نمائید.

روش تهیه

كمی زعفران (2-1 گرم) را در درون 3-2 لیوان آب‌جوش ریخته و بگذارید دم بكشد تا زرد و شفاف شود در صورت دلخواه كمی‌ هم نبات به آن اضافه كنید.

برای تهیه دمنوش كافیست گیاه را در آب جوشیده به مدت 15 دقیقه روی بخار آب قرار دهیم.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟