Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:44

ریزه‌کاری های آشپزی

ریزه‌کاری های آشپزی

ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

بهتر است ماهیچه را با چه ادویه‌هایی بپزیم؟ 

ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید.

در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.  

در چه غذایی می‌توان از پودر گل‌پر استفاده کرد؟ 

برای خوشبو شدن غذاهایی که با باقالی و حبوبات مانند عدس و لوبیا طبخ می‌شود از گل پر استفاده کنید.

باقلا را به صورت پخته یا خام در فریزر بگذاریم؟ 

نباید باقلا را قبل از فریز کردن بپزید زیرا در حین پخت له می‌شود.

باقلا را دو قسمت کنید و به صورت نپخته در فریزر منجمد کنید. 

چه زمانی باید ماست را به آش یا غذا اضافه کنیم؟ 

نیم ساعت آخر پخت ماست را اضافه کنید.

برای اضافه کردن ماست باید آن را خوب هم بزنید تا صاف شود. 

چگونه فلافل خانگی را بپزیم تا سفت و خشک نشود؟ 

ابتدا باید نخود را چرخ کنید.

البته قبل از آن باید نخود به مدت 24 ساعت خیسانده شود.

به ازای هر یک کیلو نخود یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر اضافه کنید تا فلافل نرم و سبک شود. 

اگر نخواهیم رنگ زرشک در زرشک پلو عوض شود چه کار باید کرد؟ 

روغن داغ باعث می‌شود رنگ زرشک تغییر کند.

باید زرشک را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر بریزید و بگذارید در زمان محدود روی حرات کم باشد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟