Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 21:44

گل‌های خوراکی را بهتر بشناسیم

گل‌های خوراکی را بهتر بشناسیم

زیبایی گل‌ها چشم‌نواز است و عطر خوش آن‌ها مشام را نوازش می‌دهد. در طبیعت گل‌هایی هم وجود دارند که نه تنها خوشمزه و قابل خوردن هستند، بلکه خواص بی‌نظیری نیز دارند. در بسیاری از فرهنگ‌ها از گل‌ها در پخت و پز و تهیه سالاد و دسر نیز استفاده می‌شوند.برخی از ای

گـــل لادن

گل لادن نه تنها زیبایی خاصی دارد، بلکه برگ‌های این گیاه و غنچه‌هایش نیز خوراکی و مملو از ویتامین C است. بیشتر بخش‌های این گیاه به ویژه برگ‌هایش طعم شاهی می‌دهد، از این رو به آن شاهی هندی هم می‌گویند.

گـــل رز
عطر گل رز هر مشامی را نوازش می‌دهد، گلاب حاصل از آن در بسیاری از شیرینی‌جات کاربرد دارد. گل‌برگ‌های لطیف آن را نیز می‌توان «کاراملیزه» و «شکرزده» هم صرف کرد.

گـــل بنفشه

از گل‌برگ‌های «کارملیزه» شده گل‌بنفشه می‌توان برای تزئین کیک استفاده کرد و یا به سالاد و سوپ عطر خاص خود را می بخشد.

گـــل قاصدک
برگ و گل‌برگ‌های گل قاصدک خوردنی هستند و می‌توان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد. آشپزهای حرفه‌ای از این گل «ژله» هم تولید می کنند.

گـــل کوکب

گل‌برگ‌های کوکب در سالاد، در کنار ماهی و حتی در نوعی دسر انگلیسی نیز استفاده می شوند.

گـــل داوودی

از گل داوودی می‌توان در پخت نان، سوپ و انواع «فوندو» استفاده کرد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟