Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:48

گل آرائی با لیمو و گل داوودی

گل آرائی با لیمو و گل داوودی

لیمو‌ها را به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و مانند عكس در دیواره ظرف بچینید. حالا ظرف را با برگ اسپاراكوس پر كنید.آن‌گاه اسفنج را در ظرفی حاوی آب سرد بگذارید تا كاملا آب را به خود جذب كند.

تحریریه آشپزباشی 

 

 

 

مواد لازم

 لیموی درشت 2 عدد

 ظرف بلوری مربع به ارتفاع تقریبی 15 سانتیمتر

 برگ اسپاراكوس به میزان لازم

 اسفنج 1 تكه

 گل داوودی 2 دسته

لیمو‌ها را به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و مانند عكس در دیواره ظرف بچینید. حالا ظرف را با برگ اسپاراكوس پر كنید.آن‌گاه اسفنج را در ظرفی حاوی آب سرد بگذارید تا كاملا آب را به خود جذب كند.

سپس اسفنج را به ضخامت 3 سانتیمتر و به اندازه ظرف ببرید و درون ظرف جای دهید. ساقهگل‌ها را به اندازه دلخواه كوتاه كنید و به شكل زیبائی درون اسفنج جای دهید. جاهای خالی را نیز با برگ اسپاراكوس پر نمائید. 

نظر شما در مورد این غذا چیست؟