Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:58

طرز تهیه نان همبرگر خانگی

695 0

مواد لازم برای تهیه مایه آرد آرد ساده ۱/۵ قاشق غذاخوری آب ۶ قاشق غذاخوری مواد لازم برای مایه خمیر آب ولرم ۱/۲ پیمانه مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه خمیر ۵ عدد نان آرد ساده ۳۰۰ گرم پودر شیر ۲۰ گرم شکر ۴۰ گرم نمک ۵ گرم کره ۳۰ گرم کنجد به میزان لازم شیر به میزان لازم برای روی نانها کره آب شده به میزان لازم برای روی نانها برای ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتیگرا و یا ۳۹۲ درجه فارنهایت از قبل گرم شده و سپس برای ۵ دقیقه در ۱۸۰ درجه سانتیگراد۳۵۰ درجه فارنهایت پخته شود

برچسب ها: نان، نان خانگی، همبرگر، نان باگت، نان همبرگر، نان همبرگر فرانسوی، طرز تهیه نان همبرگر فرانسوی تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر