تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
طرز تهیه خورش تره:
روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و ادویه را نیز بیفزائید و هم بزنید.
اكنون تره را درون خورش بریزید و 5 دقیقه، تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی و آب را نیز به خورش اضافه كنید و بگذارید حدود یك ساعت بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت، زرشك را به خورش بیفزائید و بلافاصله، از روی حرارت بردارید.
آنگاه خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: زرشك را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید و به خورش بیفزائید.