تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه خورش سماق:
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس مرغ را نیز درون قابلمه بریزید و قدری تفت دهید. حالا اندكی آب روی مرغ بریزید و بگذارید بپزد.
در این میان، سبزی را در روغن تفت دهید و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمك درون خورش بریزید. اكنون لوبیا را نیز به خورش بیفزائید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد.
اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه، با برنج میل كنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید میزان غوره و آبغوره را كم یا زیاد كنید.