روشتهیه
گوشت را همراه با پيازداغ تفت داده و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد و همراه با فلفل آن را بپزيد.
زردكها را بشوييد و پوست آنها را با پوستكن بگيريد. سپس نگيني ريز خرد کرده و سرخ كنيد. آلوها را بشوييد و خيس كنيد.
بعد از پخت گوشت، زردكهاي خرد شده و سرخ شده را همراه با آلو، آب آن و زعفران به گوشتها اضافه كنيد و خورش را جا بيندازيد. نمک غذا را اندازه کرده و اگر لازم بود، طبق ذائقه، آبليمو و شكر اضافه كنيد و بعد از جا افتادن با پلو سرو كنيد.
نکته:
زردك همان هويج محلي ميباشد و رنگ زرد دارد.
خورش زردك را ميتوان بدون آلو با آبغوره و شكر يا با آبليمو و شكر پخت.