آشپزباشی - نجمه درویش
گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
آنگاه هربار از گوشت به اندازۀ یک گردوی کوچک بردارید و به شکل کوفته قل قلی درآورید.
حالا کوفته قل قلی ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن داغ سرخ كنيد و کنار بگذارید.
اکنون در قابلمۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز، ماش و رب را در آن تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب اضافه نمایید و اجازه دهید ماش نیم پز شود.
آن گاه کوفته قل قلیها و چوب دارچین را اضافه نمایید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت آبلیمو و زعفران را بیفزائید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.
حالا خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با سیب زمینی سرخکرده بیارائید.
یادآوری
ماش را از شب قبل با آب سرد بشوئید و بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید.