طرز تهیه خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی
ابتدا سویا را در قابلمهی كوچكی بریزید. بعد آب را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. حالا سویا را در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس در مقداری روغن سرخ كنید. آنگاه قابلمهی دیگری روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.
همینكه روغن داغ شد، آنغوزه را بیفزائید و تفت دهید. بعد رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و تفت دهید.
اكنون كمی آب، زردچوبه و زعفران را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا سس غلیظ شود. حالا پنیر، سویا، بادمجان و نمك را اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه خورش را بپزید تا جا بیفتد.