آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نیمی از روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه قارچ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس سس سویا را افزوده ترکیب کنید و کنار بگذارید.
حالا کرفس و باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و کرفس را به همراه آب بپزید.
اینک قارچ، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و خورش را 5 دقیقه دیگر بپزید.
سپس خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو نمائید.