تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
طرز تهیه خورش هویج و لوبیا
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه قدری روغن در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را افزوده و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد. رب گوجهفرنگی را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و آن را همراه با نمك، فلفل و آبغوره درون گوشت بریزید.
اكنون هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن، تفت دهید و زعفران و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، هویج و لوبیا را كنار هم در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: به صورت سنتی و اصیل هنگام پذیرائی مواد این خورش را با هم مخلوط نمیكنند.