آشپزباشی
طرز تهیه خورش قلیه ترش
سیبزمینیها را بشوئید و داخل قابلمه بریزید. بعد مقداری آب و نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا سیبزمینیها بپزند. گوشت را خرد كنید و با آب، كمی ادویه و پیاز خرد كرده بپزید.
سپس سیبزمینیهای پخته را پوست بگیرید و پس از رنده كردن در گوشت پخته بریزید. اینك آب انار و پیاز داغ را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد. حالا نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. رنگ این غذا، مانند فسنجان كمی تیره است.
یادآوری 1: میتوانید به جای آب انار، از آبغوره هم استفاده نمائید.
یادآوری 2: این خورش را میتوانید با چلوی ساده میل كنید.