Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

خورش ماست

خورش ماست

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت گردن با استخوان 1250 گرم

 

پیاز  1 عدد

 

تخم‌مرغ  3 تا 4 عدد

 

ماست پرچرب غلیظ 2/5 تا 3 كیلوگرم

 

شكر 180 گرم (1 پیمانه)

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

زعفران سائیده، حل كرده و غلیظ  1 قاشق چایخوری

 

زرشك و خلال پسته برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی

 

گوشت، پیاز و به میزان لازم آب، در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد و حدود یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. آن‌گاه استخوان گوشت را جدا كنید و گوشت را بكوبید و در حین كوبیدن، كم‌كم آب گوشت را به آن بیفزائید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا ماست را كم‌كم اضافه كنید و همچنان به كوبیدن ادامه دهید. اكنون شكر، گلاب و زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خورش گرم شود ولی نجوشد. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و زرشك، تزئین و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخورشخورش ماستروش تهیه خورش ماستمواد لازم خورش ماستخورش با ماستتهیه خورش ماست تعداد بازديد: 1513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است