آشپزباشی
گوشت، پیاز و به میزان لازم آب، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد و حدود یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. آنگاه استخوان گوشت را جدا كنید و گوشت را بكوبید و در حین كوبیدن، كمكم آب گوشت را به آن بیفزائید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط سازید.
حالا ماست را كمكم اضافه كنید و همچنان به كوبیدن ادامه دهید. اكنون شكر، گلاب و زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خورش گرم شود ولی نجوشد. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و زرشك، تزئین و میل كنید.