Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 09:51

درباره ما

بازدید: 2077

سایت شوروشیرین مجموعه ای وابسته به ماهنامه پرطرفدار آشپزباشی می باشد که روزانه به انتشار دستورات آشپزی و شیرینی پزی می پردازد

شما میتوانید با مراجعه به این سایت هرگونه دستورات و روش های تهیه انواع خوراکی ها از هر کجا دنیا بنا به هر مناسبت را تهیه فرمایید و در صورت هرگونه مشکل و سوالی با کارشناسان متخصص ما در این حوزه مطرح فرمایید.

شوروشیرین در روزهای یکشنبه و سه شنبه می تواند به صورت آنلاین پاسخگوی شما عزیزان باشد.

کارشناسان با ذوق و سلیقه و ماهر ماهنامه ی آشپزباشی در سایت شوروشیرین همراه شما هستند

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید ما تماس بگیرید.

نظرات

  • با سلام و درود سوالی از حضورتان داشتم من بارها مواد کیک درست کردم و در قالب چرب شده پاپز کیک ریختم البته از جنس تفلون ولی متاسفانه بعد از پخت با اینکه قالبو چرب کرده بودم چسبیده بود به ان و در نمیامد و خرد می شد علتش چیست خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    • سلام، وقت بخیر. از صحیح بودن فرمول کیک اطمینان حاصل کنید و دمای فر را با دماسنج مخصوص فر چک نمایید. چنانچه همه موارد را رعایت کرده‌اید و کیک همچنان به قالب می‌چسبد، علت می‌تواند پخت ناکافی کیک باشد.

ارسال نظر