تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه خورش لوبیای ارومیه:
لوبیا را بخیسانید و اندكی روغن، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه گوشت و پیازداغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر، تفت دهید. سپس لوبیا و آبجوش را هم درون خورش بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید.
اكنون بادمجان، گوجهفرنگی، غوره، آبغوره، نمك و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد. در این میان، سیبزمینیها را سرخ كنید. حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سیبزمینی سرخكرده را رویش بریزید.