تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
طرز تهیه خورش ترش واش:
سبزیها را پاك كنید، خوب بشوئید و كنار بگذارید تا آبش گرفته شود. آنگاه سبزی را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا كاملاً خرد شود.
سپس قدری روغن در تابه بریزید و سیر و سبزی را در آن تفت دهید. حالا نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اینك در تابهی دیگری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. بعد مرغ را بیفزائید و آن را نیز اندكی تفت دهید.
اكنون مخلوط سیر و سبزی را درون مرغ بریزید و 2 پیمانه آب به آن بیفزائید. سپس خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد.
حالا گوجهفرنگیها را در روغن تفت دهید و همراه با بادمجان سرخكرده روی خورش بگذارید و 5 دقیقهی دیگر خورش را بپزید.
یادآوری 1: میتوانید این خورش را با كوفته قلقلی هم تهیه كنید.
یادآوری 2: اگر سبزی ترشواش در دسترس نبود از 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) آب نارنج استفاده كنید.