فوت و فن
بازدید: 62818
حاوی مقالات
-
انواع نمک خوراکی و کاربرد آن در آشپزی +عکس
ترکیب کلرید سدیم (NaCl) نمک نامیده میشود که معمولا بهصورت دانههای ریز یا خردههای کریستالی زبر در دسترس است. نمک از قدیمیترین طعمدهندهها و نگهدارندههای مواد غذایی محسوب میشود.
ادامه... -
شله ماهی بوشهری
سبزیها را پاک کنید ، بشویید و آبکش کنید تا آبش برود سپس ساطوری کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
ادامه... -
لیست غذاهای سریع با سیب زمینی و نان
سیب زمینی هر جورش خوشمزه است! شاید برای یکبار هم که شده این جمله را از کسی شنیده باشید یا خودتان گفته باشید، اما واقعا همین طور است. به دلیل فرهنگ و نوع طبخ غذا در جامعه ایران که همواره دوست داریم غذاها را با نان میل کنیم
ادامه... -
قسمتی از میوه وسبزیجات که نباید دور بریزید
اغلب افراد در حالی دور ریز میوه و سبزیجات را به راحتی داخل آشغال می ریزند، که با استفاده از روش های صحیح می توان از کاربردهای عالی آن ها به خوبی بهره برد.
ادامه... -
آشنایی با خواص جوش شیرین؛ از سفید کردن دندان تا ضدعفونی سطوح
بسیاری از ما در خانه از کاربردها و خواص جوش شیرین برای پخت و پز و شاید هم داخل یخچال برای جذب بوی مواد غذایی استفاده میکنیم.
ادامه... -
کثیفترین و آلودهترین لوازم آشپزخانه را بشناسید
متخصصان صنایع غذایی می گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می توانند آلودگی های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند. تمیزی منزل و وسایل برای بانوان از اهمیت زیادی برخوردار است اما گاهی اوقات وسایلی هستند که نمی دانیم آلودگی زیادی دارند .
ادامه... -
این مواد غذایی فریز شوند بی خاصیت می شوند
یکی از بهترین شیوه های نگهداری مواد غذایی، فریز کردن است. فریزر سبب صرفهجویی در زمان و هزینه میشود و کمک میکند تا موادغذایی فصلهای گوناگون را نگهداری داریم. اما برخی مواد غذایی را نمیتوان فریز کرد.
ادامه... -
3 روش تضمینی از بین بردن حشره برنج
به طور معمول اکثر شپش ها با تخم گذاری در برنج کار می کنند و به این گونه شپش ها در برنج افزایش می یابند. به همین دلیل اگر فقط چند حشره در برنج و یا بسته بندی مشاهده کردید بهتر است که تمام غذا ها را ذخیره نکنید و به درمان آن بپردازید.
ادامه... -
عدس پلوی گلستانی
پلوهای مخلوط واقعا بینظیر هستند. کمتر کسی پیدا میشود که لوبیا پلو، عدس پلو، باقالی پلو، شیرینی پلو و... را دوست نداشته باشد. پلوهای مخلوط جدای از خوشمزگی خیلی هم متنوع هستند و تقریبا با هر موادی که در دسترس دارید
ادامه... -
پاک کردن چربیهای اجاق گاز با این ۵ ترفند ساده و طبیعی
برای تمیز کردن اجاق گاز و سطوح چرب لزوما به مواد پاک کننده شیمیایی نیاز نیست و میتوانید از همان خوراکیهای موجود در آشپزخانه استفاده کنید. همانقدر که ما عاشق پختن غذاهای مورد علاقهمان هستیم
ادامه... -
ظروف چوبی را نو کنید
ظروف چوبی کلاسیک، ساده و طبیعی هستند و ماندگاری و ظرافت بالای آنها این ظروف را به یکی از پرطرفدارترین لوازم خانگی در میان مردم تبدیل کرده است. این روزها استفاده از ظروف چوبی به منظور سرو غذا، پذیرایی و دکوری
ادامه... -
آیا برنج دوباره گرمشده میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج پختهشده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید و هیچگاه آن را بیش از یک بار گرم نکنید.
ادامه...