Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 شهریور 1403 - 01:58

فوت و فن

بازدید: 46384

  حاوی مقالات 

  • قسمتی از میوه وسبزیجات که نباید دور بریزید

    قسمتی از میوه وسبزیجات که نباید دور بریزید

    اغلب افراد در حالی دور ریز میوه و سبزیجات را به راحتی داخل آشغال می ریزند، که با استفاده از روش های صحیح می توان از کاربردهای عالی آن ها به خوبی بهره برد.

    ادامه...
  • آشنایی با خواص جوش شیرین؛ از سفید کردن دندان تا ضدعفونی سطوح

    آشنایی با خواص جوش شیرین؛ از سفید کردن دندان تا ضدعفونی سطوح

    بسیاری از ما در خانه از کاربردها و خواص جوش شیرین برای پخت و پز و شاید هم داخل یخچال برای جذب بوی مواد غذایی استفاده می‌کنیم.

    ادامه...
  • کثیف‌ترین و آلوده‌ترین لوازم آشپزخانه را بشناسید

    کثیف‌ترین و آلوده‌ترین لوازم آشپزخانه را بشناسید

    متخصصان صنایع غذایی می گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می توانند آلودگی های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند. تمیزی منزل و وسایل برای بانوان از اهمیت زیادی برخوردار است اما گاهی اوقات وسایلی هستند که نمی دانیم آلودگی زیادی دارند .

    ادامه...
  • این مواد غذایی فریز شوند بی خاصیت می شوند

    این مواد غذایی فریز شوند بی خاصیت می شوند

    یکی از بهترین شیوه های نگهداری مواد غذایی، فریز کردن است. فریزر سبب صرفه‌جویی در زمان و هزینه می‌شود و کمک می‌کند تا موادغذایی فصل‌های گوناگون را نگهداری داریم. اما برخی مواد غذایی را نمی‌توان فریز کرد.

    ادامه...
  • 3 روش تضمینی از بین بردن حشره برنج

    3 روش تضمینی از بین بردن حشره برنج

    به طور معمول اکثر شپش ها با تخم گذاری در برنج کار می‌ کنند و به این گونه شپش ها در برنج افزایش می یابند. به همین دلیل اگر فقط چند حشره در برنج و یا بسته‌ بندی مشاهده کردید بهتر است که تمام غذا ها را ذخیره نکنید و به درمان آن بپردازید.

    ادامه...
  • عدس پلوی گلستانی

    عدس پلوی گلستانی

    پلو‌های مخلوط واقعا بی‌نظیر هستند. کمتر کسی پیدا می‌شود که لوبیا پلو، عدس پلو، باقالی پلو، شیرینی پلو و... را دوست نداشته باشد. پلو‌های مخلوط جدای از خوشمزگی خیلی هم متنوع هستند و تقریبا با هر موادی که در دسترس دارید

    ادامه...
  • پاک کردن چربی‌های اجاق گاز با این ۵ ترفند ساده و طبیعی

    پاک کردن چربی‌های اجاق گاز با این ۵ ترفند ساده و طبیعی

    برای تمیز کردن اجاق گاز و سطوح چرب لزوما به مواد پاک کننده شیمیایی نیاز نیست و می‌توانید از همان خوراکی‌های موجود در آشپزخانه استفاده کنید. همان‌قدر که ما عاشق پختن غذاهای مورد علاقه‌مان هستیم

    ادامه...
  • ظروف چوبی را نو کنید

    ظروف چوبی را نو کنید

    ظروف چوبی کلاسیک، ساده و طبیعی هستند و ماندگاری و ظرافت بالای آنها این ظروف را به یکی از پرطرفدارترین لوازم خانگی در میان مردم تبدیل کرده است. این روزها استفاده از ظروف چوبی به منظور سرو غذا، پذیرایی و دکوری

    ادامه...
  • آیا برنج دوباره گرم‌شده می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود؟

    آیا برنج دوباره گرم‌شده می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود؟

    برنج پخته‌شده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید و هیچگاه آن را بیش از یک ‌بار گرم نکنید.

    ادامه...
  • چگونه از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟

    چگونه از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟

    معضل ضایعات موادغذایی جزو چالش‌های بزرگ جوامع بشری به حساب می‌آید و باید در کانون توجه قرار گیرد. دور ریختن موادغذایی در ظاهر فقط هدر دادن پول است اما باعث تغییرات منفی آب‌وهوایی به ویژه گرمایش زمین و هدر رفتن آب استفاده شده

    ادامه...
  • اشتباهات بزرگ هنگام شستشو و طبخ مرغ

    اشتباهات بزرگ هنگام شستشو و طبخ مرغ

    شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.

    ادامه...
  • سنت های نوروز در تهران قدیم

    سنت های نوروز در تهران قدیم

    در آن زمان تقریبا تمام کارهای مربوط به عید، توسط اعضای خانواده انجام میشد که در بیشتر مواقع، همه در یک خانه زندگی میکردند و دست به دست هم داده به خیاطی و خانه تکانی، خرید و پخت و پز میپرداختند.

    ادامه...