طرز تهیه :
باقلا را از پوست اول و پوست دوم جدا كنيد و بشویید. سپس در قابلمه یا گمج (ظرف سفالی مخصوص) بريزيد و با کره و سیر، کمی تفت دهيد. زردچوبه و شوید را نیز اضافه نماييد و خوب تفت دهید. پس از این مرحله حدود 4-3 لیوان آب بيفزاييد و اجازه دهید باقلا روی حرارت ملایم پخته شود. هنگامی که باقلا نیمپز شد، تخممرغ را به صورت درسته داخل خورش بشكنيد و اجازه دهید تخممرغ پخته شود. سپس در ظرف سرو بريزيد و همراه کته، ماهی شور و چاشنیهای خوشمزه محلی میل نمایید.