Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

باقلا قاتق یا خورش باقلا

باقلا قاتق یا خورش باقلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

باقلای مخصوص تازه ( پاچ باقلا) ............    1 كيلوگرم

كره يا روغن  ...............   100 گرم

سير خرد شده .........    4-3 حبه

نمك، فلفل و زردچوبه  ...........   به مقدار لازم

شويد خشك  ..................   3 قاشق سوپخوري

تخم مرغ  ............   3-2 عدد

طرز تهیه :

باقلا را از پوست اول و پوست دوم جدا كنيد و بشویید. سپس در قابلمه یا گمج (ظرف سفالی مخصوص) بريزيد و با کره و سیر، کمی تفت دهيد. زردچوبه و شوید را نیز اضافه نماييد و خوب تفت دهید. پس از این مرحله حدود 4-3 لیوان آب بيفزاييد و اجازه دهید باقلا روی حرارت ملایم پخته شود. هنگامی که باقلا نیم‌پز شد، تخم‌مرغ را به صورت درسته داخل خورش بشكنيد و اجازه دهید تخم‌مرغ پخته شود. سپس در ظرف سرو بريزيد و همراه کته، ماهی شور و چاشنی‌های خوشمزه محلی میل نمایید.

برچسب ها: باقلا قاتقطرز تهیه باقلاقاتقخورش باقلاغذاهای شمالیپاچه باقالا تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است