آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
طرز تهیه مینی کاپ کیک شکلاتی
همه مواد را در کاسه همزن بریزید و 5 دقیقه با دور کند و بعد 3-4 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا صاف یکدست شود.
آنگاه مایه به دست آمده را در کپسولهای کاغذی مخصوص در قالب بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، به کمک قاشق چایخوری حفرهای وسط کیکها ایجاد کنید و داخل حفره را با سس کارامل پر کنید. حالا روی کیکها را با کرم گاناش بیارائید.
روش تهیه سس کارامل: شکر، آب و کورن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه خامه را بیفزائید.
یادآوری: برای تهیه گاناش200 گرم شکلات را با 50 گرم خامه روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی شود.