Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

كیك گل آفتابگردان

كیك گل آفتابگردان

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 6 عدد (درشت)

 

شكر 150 گرم

 

آب جوش 1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

خامه‌ی فرم گرفته 700 گرم

 

رنگ خوراكی سبز چند قطره

 

پودر كاكائو 2-3 قاشق سوپخوری

 

خمیر مارسیپان 300 گرم

 

رنگ خوراكی زرد چند قطره

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك می‌باشد.

ما در اینجا به 2 عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازه‌ها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.

برای تهیه‌ی كیك اول زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه باقیمانده‌ی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.

سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.

به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.

اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر كه چرب كرده‌اید و كاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیك‌ها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید.

یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیواره‌های آن را با خامه بپوشانید.

 

اكنون لایه‌ی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامه‌ی سبز رنگ و با ماسوره‌ی برگ، خامه بزنید.

سپس با خامه‌ی شكلاتی و ماسوره‌ی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.

اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگ‌هایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگ‌های مارسیپانی تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای پودر كاكائو، از كمی شكلات آب كرده برای شكلاتی كردن خامه استفاده نمائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیدستور کیکآموزش شیرینی پزیتزئین کیککیک گل آفتابگردان تعداد بازديد: 2121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است