آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب و آردپاشی نمائید.
پوره خرمالو، شكر و روغن مايع را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي، در حدود ٢-٣ دقيقه هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا هر تخممرغ به خوبی با مواد مخلوط شود.
سپس وانيلین را نيز اضافه كنيد. حالا آرد، دارچین، جوز هندی، نمک، زنجفیل، بیکینگپودر و بيكينگ سودا را با هم مخلوط و الک کنید و آن را در دو نوبت به مایه فراهم کرده بیفزائید.
مایه کیک را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید! اکنون مایه دست آمده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر بپزید.
بعد از اطمینان از پخت کیک، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک روی آن را با پودر قند تزيين كنيد.