آشپزباشی - محیا ربیعی
طرز تهیه کیک شکلات سفید
سيني را به اندازه 30×40 سانتیمتر با كاغذ روغني بپوشانيد و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم كنيد.
كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید. آنگاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید.
سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١٥ دقيقه يا تا زمانی كه كيك بپزد، در فر قرار دهيد. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید.
اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید.
روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتين را در ٢ قاشق آب سرد بخيسانيد و به روش بنماری حل کنید تا شفاف شود.
آنگاه 125 گرم از شير را با نشاسته ذرت مخلوط كنيد و بعد شکر را درون باقيمانده شير بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.
سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید.
اینک موس را در قالبهای سلیکونی مناسب با اندازه کیکها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.