Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

طرز تهیه کیک شکلات سفید

طرز تهیه کیک شکلات سفید

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک شکلات سفید برای 12 نفر

کره نرم ١٧٥ گرم

شكر دانه ريز ١٧٥ گرم

تخم مرغ ٣ عدد

آرد ١٥٠ گرم

بيكينگ پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر كاكائو ٢٥ گرم

نمك ١ پينچ

مواد لازم برای تهیه موس:

پودر ژلاتين یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

شير ٣٥٠ ميلي ليتر

نشاسته ذرت ٦٥ گرم

شكر دانه ريز ١٠٠ گرم

شكلات سفيد خرد کرده ٢٢٥ گرم

خامه صبحانه٣٥٠ ميلي ليتر

خامه فرم گرفته و شكلات دلخواه برای تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

طرز تهیه کیک شکلات سفید

سيني را به اندازه 30×40 سانتیمتر با كاغذ روغني بپوشانيد و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم كنيد.

كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید.

سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١٥ دقيقه يا تا زمانی كه كيك بپزد، در فر قرار دهيد. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.

حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید.

اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید.

روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتين را در ٢ قاشق آب سرد بخيسانيد و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود.

آن‌گاه 125 گرم از  شير را با نشاسته ذرت مخلوط كنيد و بعد شکر را درون باقيمانده شير بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.

سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید.

اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیکیک پزیکیک خوشمزهکیک شکلات سفیدمینی کیک شکلات سفیدکیکی خانگیدرست کردن کیک شکلات سفیدمواد لازم کیک شکلات سفیدطرز تهیه کیک شکلات سفید تعداد بازديد: 1641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است