Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

کیک میوه و پنیر

کیک میوه و پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره 250 گرم

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

اسانس بادام ۱ قاشق چایخوری

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

آب پرتقال ۲۵۰ میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آلبالو (هسته گرفته) ۱۰۰ گرم

کشمش طلایی ۸۰ گرم

کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم

مربای پوست پرتقال ۱۰۰ گرم بدون شربت

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و پنیر خامه‌ای را در کاسه همزن برقی بریزید و اندکی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس اسانس بادام را افزوده و مخلوط سازید.

حالا آب پرتقال و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به طور یک در میان به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آلبالو، کشمش طلایی، کشمش پلویی و مربای پوست پرتقال را نیز افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب میان تهی کیک به گنجایش 10-12 پیمانه و قطر 23 سانتیمتر بریزید (قالب را با اسپری روغن چرب کنید) اینک کیک را به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کیک را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. آن‌گاه کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: کیکآشپزباشیکیک میوهشور و شیرینچیزکیککیک میوه و پنیر تعداد بازديد: 1109 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است