آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و پنیر خامهای را در کاسه همزن برقی بریزید و اندکی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس اسانس بادام را افزوده و مخلوط سازید.
حالا آب پرتقال و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به طور یک در میان به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آلبالو، کشمش طلایی، کشمش پلویی و مربای پوست پرتقال را نیز افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب میان تهی کیک به گنجایش 10-12 پیمانه و قطر 23 سانتیمتر بریزید (قالب را با اسپری روغن چرب کنید) اینک کیک را به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کیک را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. آنگاه کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.